default-image

Μανουσάκης: "Να κινηθούμε νομικά κατά των ποδοσφαιρικών αρχών"

Αθλητισμός
Μανουσάκης: "Να κινηθούμε νομικά κατά των ποδοσφαιρικών αρχών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κοροϊδία των ποδοσφαιρικών Αρχών κατά του ΟΦΗ, πρέπει να έχει «απάντηση», σύμφωνα με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, Ανδρέα Μανουσάκη.

Συγκεκριμένα στην επικοινωνία με τη «Ν.Κ.» εξέφρασε τη θέση για νομικές ενέργειες κατά της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ, αλλά και του ΠΣΑΠ.

Σε ό,τι αφορά το... αύριο της ομάδας, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις και να σταματήσει ο διασυρμός, επειδή το θέλουν κάποιοι.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Μετά τα τελευταία γεγονότα, θεωρώ ότι η ομάδα δε μπορεί να διασύρεται. Θα πρέπει, όπως είχα πει και στη γενική συνέλευση, να παρθούν γενναίες αποφάσεις και να κινηθεί νομικά κατά της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ. Παρόλο που δεν ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάσταση που βιώνει ο ΟΦΗ, δεν μπορούν να εμπαίζουν ένα σωματείο. Δεν μπορεί η Σούπερ Λίγκα τρεις μήνες τώρα να μη δίνει τα παραστατικά που έχουν σχέση με τα οικονομικά της ΠΑΕ. Δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταστρατηγεί τους Νόμους και να τους εφαρμόζει κατά το δοκούν. Δεν μπορεί ο ΠΣΑΠ να ευαγγελίζεται την προστασία των ποδοσφαιριστών και να μην παίρνει ξεκάθαρη θέση.

Η ομάδα μας θα κάνει την αυτοκάθαρσή της και θα είναι εκεί που ανήκει. Αν θέλουμε να μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να πάψουν και αυτοί να λειτουργούν σαν παρακρατικές οργανώσεις. Πρέπει να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο και να αφήσουν χώρο σε επιχειρηματίες και ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα, να ασχοληθούν χωρίς να κινδυνεύουν από οποιοδήποτε παρασκήνιο. Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να είναι ενωμένος και κοντά στην ομάδα. Θα βρει το δρόμο της και δεν μπορεί να τη φοβίσει τίποτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News