default-image

Πόλο: Πρόκριση για την ομάδα Παίδων του ΟΦΗ

Σπορ
Πόλο: Πρόκριση για την ομάδα Παίδων του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία τελείωσε η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων (όμιλος Κρήτη) στο πόλο που έγινε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου (αθλητές που γεννήθηκαν το 2000 και νεώτεροι).

Το Πρωτάθλημα έγινε από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου, με τη συμμετοχή των ομάδων ΟΦΗ, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Αγίου Νικολάου και ΑΟ Πλιτς Πλατς.

Με δύο νίκες η ομάδα του ΟΦΗ προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Με την ομάδα του ΟΦΗ αγωνίστηκαν: Σπυριδάκης, Βάρσαμος, Καβουσανός, Κλάδος, Κουλάκης, Μαυράκης, Μεταξάς, Κουτεντάκης, Χατζητζώρτζης, Ζεάκης, Σμυρνάκης, Κιαμούρης, Μπουτσόλης, Λουλακάκης, Γαλανός, Μπαρδής, Παπαδόπουλος.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωση του «συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για την επιτυχία της ομάδας. Ευχαριστεί τους εφόρους και τους γονείς των παιδιών για την προσπάθεια την προσφορά και την συμπαράσταση τους. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον επιχειρηματία Νίκο Τσαμπουράκη για την προσφορά του στο τμήμα. Επίσης συγχαίρει τους διαιτητές και τη γραμματεία των αγώνων για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους. Εύχεται σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος καλή πρόοδο και να συνεχίσουν τον αγώνα τους με τη βοήθεια των ανθρώπων του σωματείου τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News