default-image

Προς Παγκρήτιο το Εργοτέλης-ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Προς Παγκρήτιο το Εργοτέλης-ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δρόμο της επιστροφής για το Παγκρήτιο βρίσκεται ο Εργοτέλης, έπειτα από δύο παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ».  

Οι πληροφορίες και οι ενδείξεις είναι θετικές για την επιστροφή της ομάδας του Ηρακλείου στη βασική της έδρα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τις εργασίες στο σκέπαστρο του Σταδίου να είναι στην κορύφωσή τους.

Αισιοδοξία υπάρχει και στην αθλητική εταιρεία του δήμου Ηρακλείου με την προϋπόθεση οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες να διατηρηθούν.

Έπειτα από την επίσκεψη της Επιτροπής που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων (αύριο και μεθαύριο) και σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί άμεσα μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και του Εργοτέλη, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ουσιαστικά όμως η Επιτροπή θα πάρει την τελική απόφαση και το αργότερο την Πέμπτη θα γνωρίζουμε οριστικά.

Στον Εργοτέλη επίσης αισιοδοξούν πως θα επιστρέψουν στην έδρα τους και φυσικά πως... δε θα χρειαστεί να φύγουν ξανά από εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.  

Ο Εργοτέλης θα παίξει στο Παγκρήτιο παιχνίδια που θα κρίνουν σχεδόν τα πάντα για την παραμονή στην κατηγορία. Ασφαλώς θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα το ερχόμενο Σάββατο με τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα εκεί που θα... δώσει ρέστα είναι οι εντός έδρας αγώνες με Πανθρακικό, Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Παιχνίδια "χωρίς αύριο" που οι βαθμοί μετράνε διπλοί... και τριπλοί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News