Αθλητισμός

Κατέθεσε ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέβη το πρωί στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς στην Ευελπίδων. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε για περίπου 80 λεπτά στον Γιώργο Ανδρεάδη ως μάρτυρας στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μίλησε για όσα γνωρίζει και έδωσε στοιχεία, προτού αποχωρήσει λίγο μετά τις 11:00 χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν καταθέσει ως μάρτυρες για την ίδια υπόθεση ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ οι καταθέσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη με τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.

Σύντομα θα αρχίσουν οι κλήσεις όσων διώκονται ποινικά και μένει να φανεί αν και ποιες κατηγορίες θα τους απαγγελθούν. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση αυτή έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε 16 άτομα και συγκεκριμένα σε τρία μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ και σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχός της το οποίο παραιτήθηκε πρόσφατα, καθώς επίσης σε δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ, τρεις εν ενεργεία διαιτητές της Super League και σε δύο προέδρους ΠΑΕ.

Σχόλια