Αθλητισμός

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού τίμησε την ΚΡΗΤΗ TV

 Ο Ηρακλής Νιπιδιτού είναι ένα σωματείο πρότυπο για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με οργάνωση σε όλους τους τομείς, δραστήρια διοίκηση υπό την προεδρία του Στέλιου Παπαδάκη αλλά και με πολλά μέλη και φίλους που είναι δίπλα στις δραστηριότητές του.

Αυτό αποδείχτηκε και το βράδυ του Σαββάτου, όπου στο κέντρο "Αναδρομές" πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου. Μια εκδήλωση που συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Ηρακλή Νιπιδιτού και πολύς κόσμος αλλά και φορείς του αθλητισμού και της κοινωνίας έδωσαν το παρών.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού προχώρησε και σε κάποιες ιδιαίτερες τιμητικές απονομές και ανάμεσα σε αυτές βράβευσε με πλακέτα τον όμιλο ΚΡΗΤΗ TV για την προβολή του τοπικού ποδοσφαίρου. Την πλακέτα παρέλαβαν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Μιμίκος και Μανόλης Βαρδαλαχάκης, ευχαριστώντας τη διοίκηση για την τιμή που έγινε.

Επίσης, ο Ηρακλής Νιπιδιτού τίμησε τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδας «Γαλανόλευκος Φάρος» Νίκο Φλέκκα, ο οποίος έδωσε το παρών μαζί με αντικείμενα από το Μουσείο της Εθνικής, όπως το ακριβές αντίτυπο του τροπαίου του EURO 2004, υπογεγραμμένες μπάλες από αγώνες της Εθνικής και φανέλες διεθνές ποδοσφαιριστών. Τιμήθηκαν ακόμα ο Αστέρας Μυρτιάς, το σάιτ grandsport.gr, o συγχωριανός Παπαδάκης Μιχάλης και πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πανεπιστημιακή τους κατάρτιση.

Με πολύ θερμά λόγια μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος έδωσε το παρών μαζί με τους Βαγγέλη Παπαγγελή και Μανόλη Μαθιουδάκης από την ηρακλειώτικη Ένωση

Ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας με το κρητικό συγκρότημα των Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη, με τους ανθρώπους του Ηρακλή Νιπιδιτού να ανανεώνουν το ραντεβού τους για να γιορτάσουν τον Μάιο, ελπίζοντας η φετινή επετειακή χρονιά ότι θα συνοδευτεί με την ιστορική άνοδο στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ, που είναι και ο μεγάλος αγωνιστικός στόχος…

Σχόλια