Αθλητισμός

Αναστόπουλος: "Κόπωση και... διαιτητής"

Την κούραση των παικτών του, αλλά και την διαιτησία του Γιώργου Κύζα σχολίασε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΟΦΗ απ' την Ξάνθη.

Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που έχουν προκύψει, επισημαίνοντας την κόπωση των παικτών του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και σε αποφάσεις του ρέφερι της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

«Τα σημάδια της κόπωσης από το ματς της Πέμπτης ήταν εμφανή με αποτέλεσμα να μην έχουμε φρεσκάδα και δυνάμεις. Βάλτε και το γεγονός του γρήγορου τραυματισμού του Δαμιανάκη, βάλτε και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους τραυματισμούς Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλου οπότε καταλαβαίνετε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, από την στιγμή που δεχτήκαμε.

Στο πρώτο 20λεπτο είχαμε φάσεις και αν σκοράραμε πρώτοι, ίσως το παιχνίδι θα είχε άλλη εξέλιξη. Η προσπάθεια έγινε με όσες δυνάμεις είχαμε και αυτό φάνηκε. Βέβαια ασορτί με την κούραση ήταν και ο διαιτητής που είναι καλός, αλλά σήμερα δεν ήταν στην μέρα του. Και πως είναι δυνατόν στο πρώτο ημίχρονο να δίνει 3 λεπτά καθυστερήσεις και στο δεύτερο με τρεις αλλαγές και τον τραυματισμό του Λόρια, έδωσε 2 λεπτά. Προφανώς σήμερα μπορεί να μην βρέθηκε στην μέρα του».

Για τη συνέχεια: «Εμείς δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δοθείσης της ευκαιρίας επαναλαμβάνω ότι όταν έγινε η προσπάθεια, η ομάδα είχε 17 βαθμούς και εμείς λογαριάζουμε ότι έχουμε 26. Δεν μπορώ να αναφέρω και δεν είναι η δουλειά μου που μας αφαιρέθηκαν οι 10 βαθμοί. Όσοι απομείνουμε στην πορεία, εννοώ τραυματισμούς κτλ. Ξέρετε ότι ο Τζορτζ δεν είναι έτοιμος, το ίδιο ο Μονιάκης και προχωράμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: «Ερχόμενος στον ΟΦΗ γνώριζα τα προβλήματα. Αυτά είναι γνωστά. Όσοι έχουμε απομείνει και θα απομείνουμε, χάσαμε μια αλλαγή με τον Δαμιανάκη. Όταν κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται στην φυσική τους θέση, τότε επομένως υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν ήταν το παιχνίδι του Κυπέλλου, τότε θα ήμασταν διαφορετικοί».

Σχόλια