default-image

Αγκαλιά με την παραμονή η Καλλονή

Ποδόσφαιρο
Αγκαλιά με την παραμονή η Καλλονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομάδα Σούπερ Λίγκας και τη νέα χρονιά θα είναι η Καλλονή, όπως όλα δείχνουν μετά τη σημαντική νίκη της επί του Πανιωνίου με 1-0 το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι Μυτιληνιοί είχαν αρχίσει να αγχώνονται τον τελευταίο καιρό, όμως, έκαναν δύο εντός έδρας νίκες σερί με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο και πήραν απόσταση εννιά βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι και στα δύο ματς νίκησαν έχοντας το ίδιο σκορ και τον ίδιο σκόρερ, τον Πετρόπουλο. Ούτε αυτή τη φορά ενθουσίασαν, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν.

Από την άλλη πλευρά, οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν τα γνωστά τους προβλήματα. Δεν τελείωσαν τις φάσεις που δημιούργησαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκαν με ένα γκολ που θα το δεχόταν ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Καλτσάς, Μαρσέλο (46' Στεφάνοβιτς), Μίνγκας, Μανούσος (58' Λεοζίνιο), Χουάνμα, Πετρόπουλος (81' Ναβάρο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος (81' Μασούρας), Γκέζος, Φούντας, Μπακασέτας (76' Ιμπαγάσα), Μπουμάλ (67' Κολοβός), Γιάννου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News