default-image

Τα πλάνα Αναστασίου για ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Τα πλάνα Αναστασίου για ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Εκτός από την απόφαση που έλαβε ο Σταύρος Κοντονής για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, οι «πράσινοι» ήταν τιμωρημένοι με μία ανάλογη ποινή για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο πριν από δύο εβδομάδες και έτσι και αλλιώς ο αγώνας θα γινόταν χωρίς του κόσμου.

Παρόλα αυτά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν σήμερα έξω από το γήπεδο, καθώς θα πραγματοποιήσουν ειρηνικό συλλαλητήριο και θα μπορούν όσοι βρεθούν σήμερα στο γήπεδο να παρακολουθήσουν έξω από τη θύρα 3 μέσω γιγαντοοθόνης το παιχνίδι.

Στο καθαρά αγωνιστικό, το «τριφύλλι» επιθυμεί σήμερα να πετύχει την ενδέκατη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αναστασίου αναμένεται να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Αυτή αφορά τον Ζέκα.

Συγκεκριμένα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Πράνιτς και τον Ατζαγκούν (ή τον Ζέκα). Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Πέτριτς, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ και Καρέλης.

Λίγες πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Μαυρίας, Νίνης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης και Κλωναρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News