default-image

Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα (17:15) ο ΟΦΗ με Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα (17:15) ο ΟΦΗ με Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί στο προσκήνιο για άλλη μια φορά στον ΟΦΗ να βρίσκονται τα εξωαγωνιστικά θέματα, ωστόσο σήμερα υπάρχει κρίσιμο ματς για την 27η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στις 5:15 το απόγευμα την Ξάνθη και έχουν ως στόχο τους την επιστροφή στις νίκες. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, εξάλλου, θέλει να πάρει -τρόπον τινά - ρεβάνς από τους ακρίτες, οι οποίοι τους απέκλεισαν από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το έργο της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου είναι, πάντως, πολύ δύσκολο και γίνεται δυσκολότερο, αφού το «Γεντί Κουλέ» θα είναι άδειο. Ο 57χρονος προπονητής έχει πλέον λιγοστές επιλογές και οι διαθέσιμοι παίκτες είναι πια συγκεκριμένοι. Ο Μερεμπασβίλι έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δε μένει, ενώ τον ίδιο «δρόμο» φαίνεται να επιλέγει και ο Λόρια.

Υπάρχει, βέβαια, μια «κρυφή» ελπίδα πως το «σκηνικό» με τις περιπτώσεις των Γεωργιανών ποδοσφαιριστών μπορεί ν' αλλάξει, κάτι που σαφώς δεν είναι καθόλου απλό. Στο μεταξύ, δεν έφταναν όλα τα άλλα στον ΟΦΗ, ήρθε και η απίστευτη ταλαιπωρία της αποστολής στο ταξίδι της επιστροφής στη βάση της από την Ξάνθη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News