Αθλητισμός

Σημαμαντικά ματς στη Γ' Εθνική του μπάσκετ

Υψηλής σημαντικότητας είναι η 19η αγωνιστική της Γ' Εθνικής για τις κρητικές ομάδες του μπάσκετ. Ο Ηρόδοτος υποδέχεται σημερα στις 5 μ.μ. στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» της Αλικαρνασσού το Διαγόρα Δριοπυδέων, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά παραμονής.

Για την ακρίβεια, το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη, καθώς ο αντίπαλός του βρίσκεται τρίτος από το τέλος και σε περίπτωση ήττας θα μπει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Διαιτητές θα είναι οι κ. Τσακαλογιάννης-Κρεσταινίδης, κομισάριος ο κ. Τζωρτζάκης.

Η Ακαδημία από την πλευρά της υποδέχεται στις 3 μ.μ. στο «Μ. Μερκούρη» του Ρεθύμνου τον Αρχάγγελο, παίζοντας ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή κόντρα σε μία ομάδα που έχει κοινό στόχο. Διαιτητές θα είναι οι κ. Μηλαπίδης-Ορφανός Ι., κομισάριος ο κ. Γιαννακουδάκης.

Ο Εργοτέλης, τέλος, αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 5 μ.μ. τον Πόλις και σε περίπτωση διπλού θα ανέβει κι άλλο βαθμολογικά διεκδικώντας κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Διαιτητές θα είναι οι κ. Λιότσος-Σπυρόπουλος Α. Επίσης διεξάγονται τα παιχνίδια Κορωπί-Πεύκη, Σπόρτιγκ-Κάδμος, Ιωνικός Ν.Φ.-Κρόνος Αγ., Αιγάλεω-Ίκαρος Ν. Σμύρνης.

Σχόλια