default-image

Με χατ-τρικ Κοιλιάρα πήρε νίκη-ανάσα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Με χατ-τρικ Κοιλιάρα πήρε νίκη-ανάσα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Γ' Εθνική πέτυχε ο Ηρόδοτος επικρατώντας με 3-2 του Ατρομήτου Πειραιά στην Αλικαρνασσό σ' ένα συναρπαστικό ματς που μετέδωσε ζωντανά η ΚΡΗΤΗ TV και είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κοιλιάρα.

Ο αρχηγός του Ηροδότου με εκπληκτική εμφάνιση και χατ-τρικ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ να επισημάνουμε ότι έχασε και πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι ήταν επιθετικοί από το ξεκίνημα, έχασαν πολλές ευκαιρίες και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 37 με τον Σουλελέ.

Παρά το σοκ ο Ηρόδοτος προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δεν το κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο που έληξε 0-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως οι Αλικαρνασσώτες ήταν καταιγιστικοί. Με τον Κοιλιάρα ισοφάρισαν σε 1- 1 στο 48' και τέσσερα λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα με σκόρερ τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Μία ολιγωρία στην άμυνα, όμως επέτρεψε στον Ατρόμητο να ισοφαρίσει το ματς σε 2-2 με σκόρερ τον Γεωργιάδη στο 53'. Στο 56' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Πήλιο, το οποίο πήγε να εκτελέσει ο Κοιλιάρας, ο οποίος, όμως έστειλε την μπάλα άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, αλλά το καλό το φύλαγε για το φινάλε ο Ηρόδοτος και συγκεκριμένα ο Κοιλιάρας. Με ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μία νίκη πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Μπαλάφας, Ρουσάκης, Χαρίτος, Γεννιτσαρίδης (77' Χαλκιαδάκης), Προβιδάκης, Μαυρίδης (65' Μεράι), Κοιλιάρας, Κούρτι (86' Κλωνάρης), Μωραΐτης, Πήλιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καρνέζης, Μαντζώρος, Γαβαλάς, Τούρλος, Τερζής, Σαμιός, Γεωργιάδης, Καψαλόποδας (83' Νηφαδόπουλος), Αργυρίου, Ράπτης (89' Πρελασάι), Σουλελές.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News