default-image

Σημαντικά ματς στη 19η αγωνιστική της Α1

Μπάσκετ
Σημαντικά ματς στη 19η αγωνιστική της Α1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει.

Ο Απόλλων Πατρών, που στην έδρα του έχει χάσει μόνο από τους «αιώνιους», φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ένα ματς των δύο για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια στη μεγάλη κατηγορία που θα κρίνει πολλά στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν την τετράδα.

Ο ουραγός Πανιώνιος, χωρίς τον Χάνκοκ που υπέστη ρήξη αχίλλειου αλλά με τον Ταπούτο που αποθεραπεύτηκε, παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία υποδεχόμενος τον ανεβασμένο ΚΑΟΔ, που με νίκη αγγίζει την παραμονή. Ο προτελευταίος Πανελευσινιακός δίνει αντίστοιχης κρισιμότητας ματς με τα Τρίκαλα, τα οποία με νίκη κάνουν άλμα για τη σωτηρία.

Η Νέα Κηφισιά, που πήρε τον γκαρντ Κέβιν Άντερσον για να καλύψει το κενό του τραυματία Λιακόπουλου, στοχεύει σε νίκη-προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες-απέναντι στον Κολοσσό, που αισθάνεται αρκετά ασφαλής. Ο Άρης, με αμφίβολον τον Μούρτο, θέλει να φτάσει στην έβδομη νίκη του στα τελευταία οκτώ ματς απέναντι στον Κόροιβο που δίνει τη δική του μάχη για να σωθεί.

Την Κυριακή διεξάγεται το ματς της αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, μετά την απογοήτευση της ήττας από την Μπαρτσελόνα, να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ο οποίος δεν θα έχει στις τάξεις του τον Μαργαρίτη. Τη Δευτέρα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αναμετράται-χωρίς Πέτγουεϊ, Αγραβάνη, Τσαϊρέλη και Κατσίβελη-με το Ρέθυμνο που έχοντας ουσιαστικά σωθεί, στοχεύει σε ένα καλό πλασάρισμα εν όψει play offs.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική

Σάββατο 7/3

17:00 Άρης-Κόροιβος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Πανιώνιος-ΚΑΟΔ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Πανελευσινιακός-Τρίκαλα (Novasports 3)

17:00 Νέα Κηφισιά-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Απόλλων Πατρών-ΑΕΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 8/3

16:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Novasports 3)

Δευτέρα 9/3

17:30 Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (OTE Sport 3)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News