default-image

Κρίσιμο ματς για τον Εργοτέλη στη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμο ματς για τον Εργοτέλη στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την αίσθηση ό, τι παίζουν ένα από τα τελευταία τους "χαρτιά" έστω και αν πρόκειται για παιχνίδι εκτός έδρας ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι παίκτες του δίνουν σήμερα (15.00) στη Βέροια μια μεγάλη πραγματικά μάχη για τον στόχο της παραμονής.

Η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων" ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου και μέσα στο καλύτερο δυνατό κλίμα για το οποίο σίγουρα έχει παίξει ρόλο η επιστροφή Ταουσιάνη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και τακτικό δίτερμα. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Λεονάρντο και Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Μπουρσέλης έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Γιουσούφ που έχει τεθεί νοκ άουτ υποβλήθηκε σε ανάταξη του κατάγματος στο ζυγωματικό και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα ενώ όγω καρτών δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι  Λυκογιάννης και Μποέ - Καν. Στον Εργοτέλη ελπίζουν να μην έχουν... αντίπαλο σήμερα και τον διαιτητή Λιαχούδη!

Η 18μελής αποστολή που ταξίδεψε στην Ημαθία αποτελείται από τους: Σαράνοφ, Καβουσάκη, Πίτσο, Φίντελεφ, Λουβιόν, Τζανακάκη, Ρέντζα, Γκορκς, Καζναφέρη, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Χουλά, Καλέ, Χαντί, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Τζίλας και Σολάρι.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια

Από εκεί και πέρα η 27η αγωνιστική συμπεριλαμβάνει και άλλα σημαντικά ματς.

Στις 17:15, έχουμε την δεύτερη πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, μετά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, αν θέλουν να μπουν στην 5άδα θα πρέπει να τουλάχιστον να μην χάσουν.

Οι Κοσίτσκι και Τορμένα είναι οι δύο παίκτες που δεν υπολογίζει ο Στάικος Βεργέτης, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους, Καραμάνο, Τσέναμο, Λαζαρίδη και Γκαρσία.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει, βάσει προγράμματος τουλάχιστον, με το ματς Πανθρακικός - Ολυμπιακός.

To πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3

Νίκη Βόλου - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 (άνευ αγώνα)

Βέροια - Εργοτέλης (15:00)

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (17:15)

Πανθρακικός - Ολυμπιακός (19:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/3

Καλλονή - Πανιώνιος (15:00)

ΟΦΗ - Skoda Ξάνθη (17:15)

Παναιτωλικός - Κέρκυρα (17:15)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (19:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/3

Πλατανιάς - Λεβαδειακός (19:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News