Αθλητισμός

Παίρνει πρωτοβουλίες ο Σύλλογος Μετόχων

Μετά την ΠΑΕ και ο Σύλλογος Μετόχων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό πως πρόκειται ν' αναλάβει πρωτοβουλίες για να βγει ο ΟΦΗ από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Σε πρώτη φάση πάρθηκε απόφαση να κληθούν σε κοινή σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση θεμάτων που αφορούν την ΠΑΕ, με τους θεσμικούς παράγοντες που εμπλέκονται, δηλαδή τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τονίζεται, μάλιστα, πως άπαντες πρέπει να προχωρήσουν ενωμένοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και αντιπροσωπείας φιλάθλων που αγωνιούν για το αύριο του Σωματίου, πάρθηκε απόφαση να κληθούν σε κοινή σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση θεμάτων που αφορούν την ΠΑΕ, με τους θεσμικούς παράγοντες που εμπλέκονται, δηλαδή τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ,που η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόρριψη της έφεσης του ΟΦΗ για την έκδοση των δελτίων των εννέα ποδοσφαιριστών, αυτή η κοινή σύσκεψη είναι επιτακτική. Ο Ερασιτέχνης Ο.Φ.Η. σαν θεματοφύλακας που είναι έχει καθήκον και υποχρέωση να ανταποκριθεί πράγμα που είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβεί άμεσα. Υπάρχουν θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια και χρήζουν αντιμετώπιση και επείγουν.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που καθορίζουν το μέλλον της ΠΑΕ και γενικά του ΟΦΗ θα πρέπει όλοι μαζί σαν μια γροθιά να βαδίσουμε για το μέλλον και να προστατεύσουμε την πολύχρονη ιστορία του. Για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε εντός των ημερών από τα γραφεία του ΑΣ Ο.Φ.Η.».

Σχόλια