default-image

Κινδυνεύει με αναβολή το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Κινδυνεύει με αναβολή το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορατός είναι ο κίνδυνος αναβολής της κυριακάτικης αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή λόγω της καταρρακτώδους βροχής που πέφτει από το πρωί.

Η διεξαγωγή των αγώνων στην Κομοτηνή είναι προβληματική, ιδιαίτερα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα αναβλήθηκε η συνάντηση των δυο ομάδων σε επίπεδο νέων που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο.

Η ιστορία λέει ότι πριν από δύο χρόνια αναβλήθηκε το ματς Πανθρακικός-Ολυμπιακός λόγω χιονόπτωσης και έγινε την επόμενη ημέρα, ενώ στις 21 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η συνάντηση Κυπέλλου Πανθρακικός-ΟΦΗ, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, λόγω βροχόπτωσης.

Όπως και να έχει η κατάσταση, όλα θα κριθούν αύριο (7/3) στις 19:30, την ώρα της έναρξης του αγώνα με τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό να θέλουν να παίξουν για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή των "ερυθρόλευκων" αυτή βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ηγείται της αποστολής ακολουθώντας την ομάδας σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

Τα μέλη της αποστολής είχαν κάποια προβλήματα στην διάρκεια της πτήσης που αποδείχτηκε δύσκολη το αεροπλάνο προσγειώθηκε με δυσκολία και αρκετοί επιβαίνοντες τρόμαξαν. Πάντως, ο πιλότος έκανε μια χαρά την δουλειά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News