default-image

Σκουρτόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας το Ρέθυμνο Aegean καλείται να αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα γι' αυτό.

Την προηγούμενη Κυριακή ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Μ. Μερκούρη», αλλά πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα κοντράροντας τους πρωταθλητές. Την ερχόμενη Δευτέρα η κρητική ομάδα αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι οι ελπίδες δεν είναι με το μέρος της.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα προσπαθήσει μέσα από αυτό το παιχνίδι να κερδίσει κάποια πράγματα όπως επισημαίνει και ο ίδιος σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Ρέθυμνο Aegean.

Αναλυτικά τα όσα λέει ο προπονητής των «κυανόλευκων»:

«Έχουμε μπροστά μας δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Για εμάς είναι ένα ματς που θα προσπαθήσουμε μέσα από την τακτική και από τις άμυνες που θα χρησιμοποιήσουμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα, ώστε να τα βάλουμε στο παιχνίδι μας στη συνέχεια, καθώς μπαίνουμε σε μια σειρά από επτά πολύ καθοριστικά παιχνίδια.

Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι μας περιμένει μια ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή αμυντικά είναι στην κορυφή της Ευρώπης και γενικά λειτουργεί εξαιρετικά. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια η οποία είναι πολύ δύσκολη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News