default-image

Με απουσίες ο Εργοτέλης στη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Με απουσίες ο Εργοτέλης στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της σαββατιάτικμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βέροια.

Η κρητική ομάδα θα παραταχθεί με πολλές απουσίες καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Λεονάρντο, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, Γιουσούφ και οι τιμωρημένοι Λυκογιάννης, Μπόε-Καν.

Με μία προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ο Εργοτέλης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια. Με το πέρας αυτής, ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό των Κρητικών να έχει αρκετούς... πονοκεφάλους.

Συγκεκριμένα δεν υπολογίζει στους Λεονάρντο, Γιοβάνοβιτς, που γυμνάστηκαν ατομικά, στον Μπουρσέλη, ο οποίος έκανε θεραπεία, αφού έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, στον Γιουσούφ, που υποβλήθηκε σε ανάταξη του κατάγματος στο ζυγωματικό, ώστε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα, αλλά και στους τιμωρημένους λόγω καρτών Λυκογιάννη, Μπόε-Καν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και τακτικό δίτερμα. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σαράνοφ, Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Λουβιόν, Τζανακάκης, Ρέντζας, Γκορκς, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Ουλά, Καλέ, Χαντί, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Τζίλας, Σολάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News