Αθλητισμός

Άναψε… κόκκινο για τα δελτία η ΕΠΟ!

Αρνητικές είναι οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, αφού το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του για την έκδοση των δελτίων των εννέα μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου.

Τα «χτυπήματα», έτσι, συνεχίζονται για την ομάδα του Ηρακλείου, με τη συγκεκριμένη απόφαση να κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου ενόψει των υποχρεώσεων που έρχονται στη Σούπερ Λίγκα και της «μάχης» που δίνουν οι Κρητικοί για τη σωτηρία.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ, ενώ είναι πιθανό να γίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ, ώστε να καθοριστούν οι επόμενες αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: "Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων με την υπ΄ αριθμ. 7/2015 απόφασή του δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ και των ποδοσφαιριστών Στυλιανού Τσουκάνη, Ιωάννη Γεωργόπουλου, Νικολάου Μουστάκη, Ιωάννη Ασλανίδη, Κωνσταντίνου Κρητικού, Στέφανου Μαρτσάκη, Κυριάκου Σαββίδη, Παντελή Θεολόγου, Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου κατά της υπ΄ αριθμ. 818/2015 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ. Επικυρώνει την εκκαλούμενη υπ΄ αριθμ. 818/2015 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ".

Σχόλια