default-image

Αναμονή για Καρέλη

Αθλητισμός
Αναμονή για Καρέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει τον Ζέκα στην διάθεσή του για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν είναι και το μόνο πρόβλημα που έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πονοκεφαλιάζει και για τη συμμετοχή του Νίκου Καρέλη. Ο Ηρακλειώτης επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στα πλευρά και αύριο στην τελευταία προπόνηση θα αποφασιστεί εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Καρέλης αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα από την προπόνηση της Τρίτης και χθες ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, αλλά κατόπιν εγκατέλειψε και γυμνάστηκε μόνος του.

Έχοντας υπόψη λοιπόν την απουσία του Ζέκα και πιθανόν και αυτή του Καρέλη ο Γιάννης Αναστασίου πρόκειται να δώσει χρόνο στους Ατζαγκούν, Κλωναρίδη. Ο Νιγηριανός αναμένεται να ξεκινήσει στη θέση του Ζέκα και να πλαισιώσει στη μεσαία γραμμή τον Λαγό που θα αγωνιστεί ως κόφτης και τον Πράνιτς που θα παίξει αριστερός εσωτερικός χαφ.

Στην επίθεση, εφόσον λείψει τελικά ο Καρέλης, φαβορί για να αγωνιστεί με τους Μπεργκ, Πέτριτς είναι ο Κλωναρίδης. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο, το ενδεχόμενο να προτιμήσει ο Αναστασίου τον Μαυρία διαμορφώνοντας -αντίστοιχα- και την παράταξη της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News