default-image

"Ξύπνησε με τη μνήμη του...20 χρόνια πριν ο Αλόνσο"!

Σπορ
"Ξύπνησε με τη μνήμη του...20 χρόνια πριν ο Αλόνσο"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοιάζει απίστευτο αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "El Pais" μετά το ατύχημά του στην πίστα του Μοντμελό ο Φερνάντο Αλόνσο εμφανίστηκε να έχει διαγράψει τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης!

Ο Αστουριάνος οδηγός της McLaren ρωτήθηκε από τους γιατρούς ποιός ήταν, τι επάγγελμα έκανε για να ζήσει και τί ήθελε να γίνει στο μέλλον, με τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή στη F1 να τους απαντάει:

"Ονομάζομαι Φερνάντο Αλόνσο, τρέχω στα καρτ και το όνειρό μου είναι να γίνω οδηγός της Formula 1".

Oυσιαστικά ο 33χρονος Ισπανός πιλότος είχε γυρίσει το χρόνο στο 1995 όταν ήταν μαθητής στο Οβιέδο και ο πατέρας του Χοσέ Λουίς ήταν ερασιστέχνης οδηγός σε πίστες καρτ, ενώ είχε απαλείψει -μεταξύ άλλων- από τη μνήμη του το ντεμπούτο του στη Formula 1 με τη Minardi το 2001 και τα δύο παγκόσμια πρωταθλήματα με τη Renaut.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο η ιδιαίτερη αυτή αμνησία του Αλόνσο κράτησε για μία εβδομάδα και από εκεί και πέρα η μνήμη του άρχισε να επανέρχεται σταδιακά.

Υπενθυμίζεται πως ο Φερνάντο Αλόνσο θα απουσιάσει από το πρώτο Grand Prix της χρονιάς στην Αυστραλία την επόμενη Κυριακή όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η McLaren.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News