default-image

Ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ από τις κινήσεις της κυβέρνησης

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ από τις κινήσεις της κυβέρνησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ικανοποίηση δέχτηκαν στον ΠΑΟΚ τις κινήσεις της κυβέρνησης όσον αφορά τα θέματα της βίας στα ελληνικά γήπεδα και το πολυσυζητημένο ζήτημα των χρεών προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εισέπραξαν με ικανοποίηση τα όσα προέκυψαν μετά τις χθεσινές εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος αποφάσισε τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών.

Εκείνο, όμως, προκύπτει και χαροποιεί ακόμη περισσότερο τους επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι η απόφαση του κ. Κοντονή να παρέμβει σε κρίσιμα θέματα που κατά καιρούς έχει φέρει στην επιφάνεια η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη Live Sport, πρόκειται για τις τον τρόπο με τον οποίο διενεργούνται οι εκλογές της ΕΠΟ και δεύτερον οι αλλαγές σε επιτροπές της Λίγκας και της ΕΠΟ, δύο θέματα που είχαν θίξει οι Θεσσαλονικείς επί εποχής Γιάννη Ανδριανού.

Παράλληλα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως πλέον στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησης του κ. Κοντονή με τον Μισέλ Πλατινί, ο οποίος θα τον βοηθήσει στο έργο του για το θέμα της βίας και του χουλιγκανισμού στα ελληνικά γήπεδα.

Εν τω μεταξύ, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο. Σε χθεσινή της συνέντευξη η κ. Νάντια Βαλαβάνη τόνισε πως θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή διάταξη, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους οφειλέτες να αποκληρώσουν τα χρέη τους στον βαθμό που μπορούν, γλιτώνοντας τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί.

Επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο για τους μεγαλοοφειλέτες που θα μπορούν να κάνουν τη χρήση της επίμαχης ρύθμισης, κάτι που ισχύει και για τις μη βεβαιωμένες εκκρεμότητες. Πάντως, στον ΠΑΟΚ παρουσιάζονται επιφυλακτικοί για τα όσα υποσχέθηκε η κ. Βαλαβάνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News