Αθλητισμός

Ψηφίζει New York City και ο Τσάβι

Μετά τους Βίγια και Λάμπαρντ, άλλο ένα σπουδαίο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σκέφτεται σοβαρά να αγωνιστεί στη New York City παρότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με ομάδα του  Κατάρ.

Ο λόγος για τον Τσάβι, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρώσει τη θητεία που ξεκίνησε από τα 11 του χρόνια στη Μπαρτσελόνα.

Ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής και αρχηγός του συλλόγου της Βαρκελώνης, αναμένεται να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου», μιας και ο «ρόλος» του είναι «δευτερεύων» πλέον και θα μετακομίσει στο Κατάρ, αφού έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Αλ Αραμπί με ισχύ τριετούς διάρκειας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Παρ' όλα αυτά, ενδέχεται να μην τηρήσει ακριβώς τα συμφωνηθέντα, αφού επιθυμία του φέρεται πως είναι να πάει στο MLS και να παίξει εκεί από το 2016.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER», έπειτα από συνάντηση που είχαν ο πατέρας και ο εκπρόσωπος του Τσάβι με ανθρώπους της New York City, το «deal» θα ολοκληρωθεί και ο έμπειρος άσος θα γίνει συμπαίκτης των Βίγια και Λάμπαρντ από του χρόνου.

Σχόλια