Αθλητισμός

Ο 6ος Βουρεξάκειος δρόμος θυσίας την Κυριακή στη Ροδιά

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί ο 6ος Βουρεξάκειος Δρόμος Θυσίας, αγώνας που περιλαμβάνει τρέξιμο, πεζοπορία και ποδηλατοδρομία, στη Ρογδιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός Σύλλογος Ροδιάς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου.

Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν ανά κατηγορία είναι ο δρόμος 7 χλμ., ο δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων, και ο δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια γυμνασίων. Μετά το τέλος των αγώνων θα δοθούν έπαθλα και αναμνηστικά μετάλλια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Ειδικότερα, στους πρώτους αθλητές των 7 χλμ. και των άλλων κατηγοριών θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο, στους δεύτερους ανά κατηγορία αναμνηστικό μετάλλιο και σε όλους του ποδηλάτες και τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 12:15 στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Σαββαθιανών και μετά θα προσφερθούν διάφορα εδέσματα στους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την ημέρα του αγώνα από τις 9 π.μ. στην πλατεία της Ροδιάς. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Κυριακή Παπαδάκη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδιάς, στο τηλ. 6959777816. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Ώρα 10:30: Δρόμος 7 χλμ. στη διαδρομή Ιερά Μονή-πλατεία Ροδιάς

Ώρα 11:15: Δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων, από το τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 7 χλμ. από τη Ζωοδόχο Πηγή-πλατεία Ροδιάς.

Ώρα 11:30: Δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια γυμνασίων από το τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 7 χλμ. από Ζωοδόχο Πηγή-πλατεία Ροδιάς.

Στον αγώνα των 7 χιλ. θα τρέξουν οι κατηγορίες 1ος, 1η γενικής, 16-19, 20-39, 40-49 και 50 και άνω για άνδρες και γυναίκες.

Σχόλια