default-image

Σαλούστρος, το... κέρδος του ΠΑΟΚ

Μπάσκετ
Σαλούστρος, το... κέρδος του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα τελευταία παιχνίδια ο Χρήστος Σαλούστρος δείχνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο.

Από τον Ηρακλειώτη φόργουορντ δεν πρέπει να περιμένει κάποιος μόνο πόντους, αλλά συνεισφορά σε διάφορους τομείς καθώς και πολύ καλή άμυνα (σε αρκετά παιχνίδια ήταν πολύ καλός αμυντικά). Ο "Σαλού" στα τελευταία ματς αν μη τι άλλο αποτελεί το... κέρδος του ΠΑΟΚ και βάσει του συστήματος αξιολόγησης ήταν εκ των πολυτιμότερων καλαθοσφαιριστών του "Δικεφάλου" στα παιχνίδια με τον Κόροιβο, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

Πολύτιμος, ακόμη και με ενοχλήσεις στη μέση!

Στο ματς με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, ήταν τρίτος στη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ αναφορικά με το υψηλότερο ranking. Πέτυχε έξι πόντους, μάζεψε όμως επτά ριμπάουντ και έδωσε δύο ασίστ. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να έχει 10 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε ένα ματς που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σαλούστρος αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση του. Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ήταν ο τρίτος πιο πολύτιμος παίκτης του ΠΑΟΚ έχοντας 16 βαθμούς στο ranking.

Ο "Σαλού" πέτυχε τέσσερις πόντους, ωστόσο "κατέβασε" 10 ριμπάουντ, έδωσε έξι ασίστ και είχε ένα κλέψιμο. Μάλιστα και σε αυτό το παιχνίδι ο ίδιος είχε ενοχλήσεις στη μέση, άσχετα αν τελικά αγωνίστηκε. Στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο, πέτυχε 10 πόντους. Ακόμη είχε έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ συγκεντρώνοντας έτσι 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στο παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους" (λίγες μέρες πριν το ματς, εξακολουθούσαν να υπάρχουν οι ενοχλήσεις στη μέση) ο Ηρακλειώτης φόργουορντ ήταν ο τέταρτος πιο πολύτιμος παίκτης του ΠΑΟΚ βάσει ranking.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News