Αθλητισμός

Λόρια: "Αισθανόμαστε μόνοι και αβοήθητοι"

Ο Γκιόργκι Λόρια εκ των κορυφαίων γκολκίπερ της Super League εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΟΦΗ.

Ο διεθνής Γεωργιανός τερματοφύλακας εκφράζει μέσω του gazzetta.gr την απογοήτευση του για όσα συμβαίνουν στους «Oμιλίτες» κάνοντας λόγο για συνθήκες που δεν αρμόζουν σε επαγγελματικό σύλλογο.

Ο Λόρια, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν έχει προσφύγει στην FIFA για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, σημειώνοντας πως αγαπάει τον σύλλογο και σέβεται τους οπαδούς του.

«Η κατάσταση δεν είναι απλά κακή, αλλά καταστροφική. Το σπίτι στο οποίο μένω είναι απλήρωτο, ενώ κάποιες φορές δεν έχουμε ούτε ζεστό νερό.

Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά στην ελληνική Super League. Αυτά γίνονται σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Επίσης είμαι απλήρωτος εδώ και καιρό.

Πως μπορείς να συγκεντρωθείς για να παίξεις ποδόσφαιρο υπό αυτές τις συνθήκες. Έχω πολύ άγχος», τονίζει ο πανύψηλος γκολκίπερ.

Ο Λόρια τονίζει πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν απαντούν στις κλήσεις του προκειμένου να πάρει απαντήσεις για το τι μέλει γενέσθαι.

«Παίρνω συνέχεια τηλέφωνα και κανείς δεν απαντάει. Αγαπώ τον ΟΦΗ και δεν θέλω να προσφύγω στη FIFA δεν είναι πρόθεση μου.

Το πιο εύκολο πράγμα για μένα θα ήταν να αποχωρήσω και να προπονηθώ με τη Ντιναμό Τυφλίδας. Νοιάζομαι για τον ΟΦΗ και προσπαθούμε με τον Μεραμπασβίλι να βρούμε μία λύση, όμως κανείς δεν ανταποκρίνεται. Με ποιον να μιλήσουμε;»

Ο πρώην γκολκίπερ της Ντιναμό Τυφλίδας στάθηκε στη δύναμη που του δίνει ο κόσμος του ΟΦΗ.

«Αυτούς σκέφτομαι. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται κάθε εβδομάδα στον ΟΦΗ, η ζωή τους είναι ο ΟΦΗ. Δεν θέλω να τους προδώσω, όμως αισθανόμαστε μόνοι και αβοήθητοι εγκλωβισμένοι στα προβλήματα της ομάδας. Κανείς δεν νοιάζεται για τους παίκτες».

Σχόλια