default-image

"Όχι" Αστυνομίας για Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
"Όχι" Αστυνομίας για Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύστερα από απόφαση της Αστυνομίας ο Ηρακλής θα στερηθεί της παρουσίας των φιλάθλων του στον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στα αντίστοιχα ραντεβού όπως κάτι τέτοιο συνέβη στο πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Σύμφωνα με την θέση της Αστυνομίας, απαγορεύει την οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή την στιγμή που μόνο λίγοι δεν είναι εκείνοι που έχουνε πληρώσει χρήματα για να κατηφορίσουνε στην Αθήνα.

Στα μέτρα τάξης που έγιναν το πρωί η διοίκηση του Πανιωνίου ήταν θετική στο να δώσει 700 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ηρακλή στην Θύρα 2 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

"Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Η αστυνομία με την απόφαση αυτή, γιγαντώνει τη βία. Θα κάνουμε άμεσα σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, καλούμε εκεί όλους τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το ξέρουν, ο κόσμος του Ηρακλή θα πάει στη Ν. Σμύρνη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής.

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεν άργησε να υπάρξει σύσκεψη ανάμεσα στα στελέχη της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται στην διάρκεια της ημέρας να υπάρξει και επίσημη αντίδραση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News