default-image

Ήττα για ΑΟΧ 2-0 στο Αίγιο

Ποδόσφαιρο
Ήττα για ΑΟΧ 2-0 στο Αίγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΑΟ Χανιά στο Αίγιο, στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20ή αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League.

Οι γηπεδούχοι πήραν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τα ηνία και κατάφεραν με το... καλημέρα να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 7' ο Μίλιεβιτς με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά νίκησε τον Σικαλιά για το 1-0. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να απαντήσουν και έχασαν ευκαιρία στο 10' με τον Γκονζάλες να σουτάρει λίγο άουτ, ενώ στο 26' βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ με τον Πάγκαλο να πλασάρει άουτ από ευνοϊκή θέση. Από κει και πέρα όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του και δεν «απειλήθηκαν», χάνοντας ευκαιρία για το δεύτερο γκολ με τον Σεχολάρι στο 32'.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Μίλιεβιτς να «προειδοποιεί» στο 64' με σουτ που κατέληξε άουτ και 3 λεπτά αργότερα ο Μπουρλάκης με κοντινό πλασέ έπειτα από αδράνεια της άμυνας του ΑΟΧ «έγραψε» το 2-0. Οι παίκτες του Καβακά προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Αθανασόπουλος είχε σωστές αντιδράσεις στο 75' και το 84' σε σουτ των Αλέκου και Ρόχας αντίστοιχα. Έτσι, το 2-0 δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης, με τον Παναιγιάλειο να φτάνει τους 29 βαθμούς, 2 λιγότερους από τα Χανιά.

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Πιζ (53' Νάστος), Ουρτάδο, Φουρτάδο (24' λ.τρ. Σεχολάρι), Μπουρλάκης (90' Σκαρτσίλας), Μίλιεβιτς

ΑΟ Χανιά (Τίμος Καβακάς): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Γκούμας, Γκονζάλες, Εσόνο (58' Αλέκου), Ρένια (74' Ρόχας), Ν' Γκουέμ, Κρητικός (39' Σακελλαρίου), Πάγκαλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News