Αθλητισμός

Δεν κατάφεραν την πρόκριση ΑΘΛΕΣΗ και ΓΕΗ στο Πανελλήνιο βόλεϊ

Στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση στο Final-4  των νεανίδων η ΑΘΛΕΣΗ, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της προκριματικής φάσης που φιλοξενήθηκε στη Σκάλα Λακωνίας. Το εισιτήριο πήραν τελικά ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Ηλιούπολη.

Η ΑΘΛΕΣΗ νίκησε το Σάββατο με 3-0 σετ το Άργος, αλλά ηττήθηκε την Κυριακή από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Κηφ. με 3-0 μένοντας τρίτη. Τα αποτελέσματα της κρητικής ομάδας ήταν τα εξής: Πολυκράτης-ΑΘΛΕΣΗ 1-3, ΑΘΛΕΣΗ-Ηλιούπολη 0-3, Άργος-ΑΘΛΕΣΗ 1-3, ΑΘΛΕΣΗ-Ηρακλής Κηφ. 0-3.

Η βαθμολογία: Ηρακλής Κηφ. 8, Ηλιούπολη 7, ΑΘΛΕΣΗ 6, Άργος 5, Πολυκράτης 4.

Η σύνθεση της ΑΘΛΕΣΗ ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης): Κτιστάκη, Χατζηνικολάου, Μανάι, Μαριάτου, Κογεράκη, Πρίφτη, Παυλακάκη -λ / Κουτελιδάκη -λ, Σκανδαλάκη, Γενειατάκη, Λεσίτη, Μηλάκη.

Εκτός και η ΓΕΗ

Και η ΓΕΗ έμεινε εκτός Final-4 εφήβων, καθώς έμεινε στην τελευταία θέση της προκριματικής φάσης. Τα ζευγάρια της τελικής φάσης είναι Ηρακλής-ΕΑ Πατρών και Μίλων-Νίκη Αιγινίου, ενώ τα αποτελέσματα της κρητικής ομάδας είναι τα εξής: ΓΕΗ-ΕΑ Πατρών 1-3, ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω-ΓΕΗ 3-2, ΓΕΗ-Μίλων 0-3 και Πανερυθραϊκός-ΓΕΗ 3-0.

Η βαθμολογία: Μίλων 7, ΕΑ Πατρών 7, Πανερυθραϊκός 7, ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 5, ΓΕΗ 4.

Η σύνθεση της ΓΕΗ (Νικητάκης): Σφακιανάκης, Σαμαριτάκης, Μανούσακας, Γιαννόπουλος, Τζαννίνης, Επιτροπάκης, Χατζάκης -λ / Παπαδάκης, Μπέλλος.

Σχόλια