Αθλητισμός

Συμφώνησαν ομόφωνα για τα μέτρα στη Σούπερ Λίγκα

Για συμφωνία όλων των ομάδων στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αναφορικά με τα μέτρα κατά της βίας έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την έξοδό του από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας:

«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για δραστικά μέτρα  κατά της βίας για να ισχύσουν άμεσα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα, θα σας ενημερώσει ο κύριος Μποροβήλος.

Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα και να κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας για τη βία. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Για όλα τα υπόλοιπα, τον λόγο έχει η ελληνική Δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν οι λύσεις για την βία. Με πρόταση του Ολυμπιακού, θα γίνουν κινήσεις κατά της βίας. Είχαμε μία ομόφωνη απόφαση απ' όλους και θα σας τα εξηγήσει ο κύριος Μποροβήλος».

Για το επεισόδιο με τον Παναθηναϊκό: «Υπάρχει μία λεκτική αντιπαράθεση, προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται και να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα σε πιο σωστές βάσεις».

Σχόλια