default-image

"Μικτή Ζώνη" κόντρα στη βία!

Αθλητισμός
"Μικτή Ζώνη" κόντρα στη βία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την εκπομπή «Αντιθέσεις» του Γιώργου Σαχίνη για τη βία στα γήπεδα, που είδε ο κόσμος το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας ευρεία τηλεθέαση, η «Μικτή Ζώνη» της «Κρήτη TV» παρουσιάζει απόψε (22:00) την άλλη πλευρά!

Μια παράσταση αντί βίας, με επίκεντρο την αυθεντική και παραγωγική δράση στον κόσμο του ποδοσφαίρου, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Η αθέατη όψη της αθλητικής δημιουργίας, που διδάσκει το ιδεώδες, ως βάση για το επόμενο βήμα των νεαρών ποδοσφαιριστών. Πώς αντιλαμβάνονται τα γεγονότα, πώς προσαρμόζονται στις σκληρές συνθήκες του επαγγελματισμού στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια;

Θα είναι στο πάνελ οι Βαγγέλης Παπαγγελής (υπεύθυνος αναπτυξιακού ΕΠΣΗ), Σωτήρης Συνάνης (υπεύθυνος αναπτυξιακού Δήμου Ηρακλείου), Λεωνίδας Τιτομιχελάκης (προπονητής Κ17 ΟΦΗ), Αντώνης Αποστολάκης (προπονητής Κ15 Εργοτέλη), Κώστας Καλπακίδης (προπονητής Lido Soccer και συγγραφέας ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες) και Νίκος Μακράκης (προπονητής ακαδημιών ΠΟΑ).

Η εκπομπή θα ρίξει φλας στο τρέχον ρεπορτάζ της ημέρας, με τις καυτές εξελίξεις για τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ και... την Ευελπίδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News