Αθλητισμός

Καθοριστική μέρα για τον ΟΦΗ

Σε θέση... μάχης είναι και πάλι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, καθώς η σημερινή μέρα είναι καθοριστική σε όλα τα επίπεδα. Στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα, με το -4 και τον αγώνα με τον Ατρόμητο να ανεβάζει το... θερμόμετρο στο «κόκκινο», ενώ εξελίξεις ίσως δρομολογηθούν και για τα δελτία.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Νίκος Μαχλάς θα βρεθεί από νωρίς το πρωί στην Αθήνα, όπου θα έχει σύσκεψη με το νομικό επιτελείο. Μάλιστα, στη συνεδρίαση είναι πολύ πιθανό να τον συνοδεύσει ξανά ο δικηγόρος, Μανόλης Φωτάκης.

Μετά το επεισοδιακό συμβούλιο της προηγούμενης Τρίτης, η υπόθεση της ομάδας του Ηρακλείου είναι στα θέματα ημερήσιας διάταξης, καθώς είχε κατατεθεί συγκεκριμένο αίτημα.

Σύμφωνα με αυτό, ζητά την επιστροφή των 4 βαθμών και τον ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς υπάρχουν τεράστια κενά και παρασκήνιο σχετικά με το πώς επιβλήθηκε η συγκεκριμένη ποινή. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, αρνείται ότι ήταν προσωπική απόφαση, ενώ και ξεκάθαρο πρακτικό του Δ.Σ. δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θέμα θα τεθεί σε ψηφοφορία και έτσι οι 16 ομάδες-μέλη θα πάρουν την οριστική απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για το πώς είναι το κλίμα που διαμορφώνεται, όμως σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, η συνέχεια θα είναι στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Επιπλέον, πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί συνέχεια στην απαίτηση για απομάκρυνση του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας Γιάννη Οικονομάκη, κάτι που είχε αναφέρει και στην προηγούμενη συνεδρίαση ο Νίκος Μαχλάς.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει και το -6 από τη FIFA για την υπόθεση Πέσιτς, που όμως θα «τραβήξει» ακόμη - το επόμενο 20ημερο είναι σημαντικό.

Επαφές για τα δελτία

Σημαντικές είναι και οι επαφές που θα γίνουν σήμερα στην πρωτεύουσα για τα δελτία των νέων αποκτημάτων, που δεν έχουν εκδοθεί ακόμη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πρόκειται για... καθυστέρηση σκάνδαλο, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Κάθε φορά της ζητείται και κάτι διαφορετικό, με το διαιτητικό δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ να παίζει αυτό το... γαϊτανάκι εδώ και μέρες. Και σ' αυτό το «μέτωπο» οι Κρητικοί τα... παίζουν όλα για τη δικαίωση, καθώς θεωρείται «κλειδί» για τη συνέχεια.

Σχόλια