Αθλητισμός

Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Κισσαμικός

Από το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής σαφώς και ξεχωρίζει το κρητικό ντέρμπι του Κρουσώνα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κισσαμικό, σ' ένα ματς στο οποίο δε... χωρούν προγνωστικά.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να μείνουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Χανιώτες θα ψάξουν το «διπλό» για να κάνουν ακόμη ένα «βήμα» για τον τίτλο. Από 'κει και πέρα, ο Ηρόδοτος έχει υπέρ το δέον δύσκολο έργο, αφού φιλοξενείται από την Κηφισιά, όμως θα «παλέψει» για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιούχτας δίνει ένα από τα κρισιμότερα ματς της περιόδου, καθώς παίζει στις Αρχάνες με τον Ηλυσιακό και θα κυνηγήσει μόνο το «τρίποντο». Η Αναγέννηση Ιεράπετρας, τέλος, υποδέχεται στη Γλυφάδα με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

Σήμερα (15:00)

*Γιούχτας-Ηλυσιακός (γήπεδο Αρχανών): Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), Κρετσίμος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), Ντζουροπάνος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).

*Κηφισιά-Ηρόδοτος (Γήπεδο Ζηρήνειο): Μάλαμας (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής), Τσαλικόγλου (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής), Γούρνιας (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής).

*ΠΑΟΚ-Κισσαμικός (Γήπεδο Κρουσώνα): Σωτηριάδης (ΕΠΣ Λασιθίου), Παπαδοπετράκης (ΕΠΣ Λασιθίου), Φινοκαλιώτης (ΕΠΣ Λασιθίου).

*Ατρόμητος Π.-Ιωνικός (Γήπεδο Μελισσουργού): Μπλάνας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Λάμιας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Σερεμέτης (ΕΠΣ Μεσσηνίας).  

*Εθνικός Π.-Αστέρας Β. (Γήπεδο Μοσχάτου): Τσουκαλάς (ΕΠΣ Αθηνών), Ταμάλης (ΕΠΣ Αθηνών), Τζάκος (ΕΠΣ Αθηνών).

*Νέα Ιωνία-Τριγλία Ρ. (Γήπεδο Νέας Ιωνίας): Ψυχούλας (ΕΠΣ Βοιωτίας), Παγουράς (ΕΠΣ Βοιωτίας), Σοφός (ΕΠΣ Βοιωτίας).

*Αναγέννηση Ιερ.-Γλυφάδα (Γήπεδο Βουζουνεράκειο): Κασσελάκης (ΕΠΣ Χανίων), Μαραγκουδάκης (ΕΠΣ Χανίων), Πετεινάτος (ΕΠΣ Χανίων).

Η βαθμολογία

Κισσαμικός      39

Κηφισιά      36

Ιωνικός      33

Ατρόμητος Π.      31

Αστέρας Β.      27

Τριγλία Ρ.      24

ΠΑΟΚ      23

Εθνικός      22

Ν. Ιωνία      19

Ηλυσιακός      19

Γιούχτας      18

Γλυφάδα      13

Ηρόδοτος      12

Αναγέννηση Ιερ.      5

Σχόλια