default-image

Κουμπούρας: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα με ΠΑΟ»

Μπάσκετ
Κουμπούρας: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα με ΠΑΟ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο καρναβάλι, τα επεισόδια στο ποδόσφαιρο, τα μέτρα της νέας κυβέρνησης, αλλά και για το αυριανό ματς του Ρέθυμνο Aegean με τον Παναθηναϊκό αναφέρεται ο Φάνης Κουμπούρας στο blog που διατηρεί στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, τα όσα λέει:

 «Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή! Ήρθε η στιγμή που περίμενα εδώ και 10 μέρες δηλαδή να ξαναμιλήσουμε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ!

Η εβδομάδα που μας πέρασε εκτός από το καταπληκτικό καρναβάλι που έγινε στο Ρέθυμνο (και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας) είχαμε και τα μέτρα που πήρε η νέα κυβέρνηση και ο Υφυπουργός αθλητισμού  κατά των επεισοδίων που γίνονται στα γήπεδα του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό σε αυτήν την χώρα τον βλέπουμε να καταστρέφεται και να πεθαίνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο με τις φασαρίες και τα επεισόδια που γίνονται στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς. Μακάρι λοιπόν να είναι αυτή η αρχή για κάτι καλό και να μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε τα αθλήματα που αγαπάμε όπως θέλουμε. Όλοι μας στηρίζουμε πρωτοβουλίες για την βελτίωση του αθλητισμού με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα δικά μας τώρα και στο μέτωπο του μπάσκετ, όπου προερχόμαστε από 2 σερί νίκες επί των Κοροίβου και Πανιωνίου, βρίσκοντας λίγο τον παλιό καλό ρυθμό μας. Αύριο έρχεται ο Παναθηναϊκός στο Ρέθυμνο σε ένα ματς που πραγματικά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Κακά τα ψέματα οι διαφορές είναι μεγάλες αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Σίγουρα θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και μακάρι να ευχαριστηθούμε όλοι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News