Αθλητισμός

Βέλιτς: «Γιορτή ο αγώνας με την ΑΕΚ»

Κόντρα στην ΑΕΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Επισκοπή την Κυριακή (1/3) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται δύσκολη από την πλευρά των Ρεθυμνιωτών, ωστόσο άπαντες δηλώνουν ότι θα παλέψουν για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Αυτό αποκαλύπτει και στις δηλώσεις του ο Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς με την Ένωση. Ο Βόσνιος τεχνικός, αφού τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» ανήκουν στη Σούπερ Λίγκα, υποστήριξε ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

«Το παιχνίδι είναι ένα ακόμα στη σειρά, όπως τα υπόλοιπα μέσα από το οποίο έχεις να κερδίσεις ή να χάσεις τρεις βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας, στο χρόνο που είχαμε, προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Από την άλλη ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας, μια ιστορική ομάδα. Ξέρουμε επίσης ότι δεν ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία κι ότι αξίζει να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Super League. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη.

Για μας ωστόσο δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Δεν θα πω ότι, μέσα απ’ αυτό το ματς, «δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα». Αντιθέτως μάλιστα, έχουμε να χάσουμε τρεις βαθμούς,  οπότε θα διεκδικήσουμε όπως μπορούμε ό,τι μπορούμε».

Σχόλια