default-image

Κόντρα και στα προβλήματα σήμερα (5μ.μ.) ο ΟΦΗ με Εθνικό

Μπάσκετ
Κόντρα και στα προβλήματα σήμερα (5μ.μ.) ο ΟΦΗ με Εθνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Εθνικό που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό του ΒΑΚ. Δεν είναι μόνο το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης ή η επιστροφή του Βαγγέλη Βλάχου ως αντιπάλου, αλλά κυρίως το πώς θα παραταχθεί η κρητική ομάδα έχοντας κάνει μόλις δύο ημέρες προπόνηση μετά την αποχή των παικτών λόγω των χρωστούμενων.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ξεκαθάρισε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ στα μέσα της εβδομάδας ότι αδυνατεί αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Τους ενημέρωσε ότι θα δοθούν κάποια μικροποσά τους επόμενους δύο μήνες και στο τέλος της σεζόν θα γίνει διακανονισμός και για τα υπόλοιπα χρωστούμενα.

Παρότι οι ανακοινώσεις δεν άρεσαν στους παίκτες, κατέβηκαν στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής και σήμερα θα παλέψουν στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη κόντρα στον Εθνικό που με τη σειρά του ταξίδεψε στην Κρήτη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή και στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εικόνα που θα έχει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες πέραν της γνωστής του Βασίλη Κιτσούλη, ο οποίος δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Πουρσανίδης Κ., Ευφραιμίδης και Ταρενίδης Κ., ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Μαχαιριανάκης.

Τη 17η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Ερμής Λαγκαδάς-Αρκαδικός, Αετός-Ηρακλής, Λαύριο-Παγκράτι, Δόξα Λευκάδας-Ψυχικό και Φίλιππος Βέροιας-Λιβαδειά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News