default-image

Απέναντι στους πρωτοπόρους ο ΝΟΡ

Σπορ
Απέναντι στους πρωτοπόρους ο ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολο διήμερο θα περάσει στην Αθήνα ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, καθώς αντιμετωπίζει τους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια, τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη αντιμετωπίζουν σήμερα στις 13:30 στον Πειραιά τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, ενώ αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα βρεθεί απέναντι στη Βουλιαγμένη για τη 10η αγωνιστική.

Με αυτό τον τρόπο η ρεθυμνιώτικη ομάδα γλιτώνει περιττά έξοδα την άλλη εβδομάδα. Στόχος είναι μία καλή εμφάνιση και ό,τι μπορεί να φέρει αυτή και στις δυο αναμετρήσεις.

Για την 9η αγωνιστική διεξάγονται σήμερα και τα παιχνίδια Βουλιαγμένη-Γλυφάδα, Τρίτων Αμαρουσίου-Εθνικός και ΝΟΒΑ-Ηρακλής.

Εντωμεταξύ, στο πρωτάθλημα των νέων γυναικών, ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου προκρίθηκε στην τελική φάση του, καθώς επικράτησε με 16-7 του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε χθες στο κολυμβητήριο των Χανίων. Ο ΝΟΡ προηγήθηκε με 1-7 στο πρώτο οκτάλεπτο και δεν κοίταξε ποτέ πίσω φτάνοντας άνετα στη νίκη-πρόκριση.

Τα 8λεπτα: 1-7, 2-4, 1-2, 3-3.

Τα γκολ του ΝΟΧ πέτυχαν οι Μπιτσάκη 1, Μαραγκουδάκη 1, Μπεμπλιδάκη 3, Κατσουλάκη 1, Μητράκη 1, ενώ του ΝΟΡ οι Θεοδωράκη 1, Καραβάνου 1, Γαγάνη 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Λιμπιτάκη 2, Κουκουβιτάκη 2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News