Αθλητισμός

Δεν παίζουν ούτε με Τζένοα οι παίκτες της Πάρμα

Προς διάλυση οδεύει η Πάρμα λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Οι ποδοσφαιριστές της μετά το παιχνίδι με την Ουντινέζε αποφάσισαν να μην αγωνιστούν και κόντρα στη Τζένοα.

Μετά την αναβολή του ματς με την Ουντινέζε, λόγω της οικονομικής αδυναμίας να καλυφθούν τα έξοδα διεξαγωγής τους, οι ποδοσφαιριστές της Πάρμα ξεκαθάρισαν πως δεν θα αγωνιστούν ούτε αυτή την Κυριακή (1/3) αφού παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες, με την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αποφασίζει την Παρασκευή (27/2) την αναβολή της αναμέτρησης.

"Η Πάρμα δεν παίζει την Κυριακή, είναι ένα σοβαρό γεγονός αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτή την επιλογή. Λάβαμε υπόψη την ψυχική κατάσταση των παικτών και το αίτημα από την Ένωση των παικτών και των προπονητών αλλά αυτή είναι και η τελευταία φορά", δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο.

Σε περίπτωση που η ιταλική ομοσπονδία δεν είχε κάνει δεκτό το αίτημα του συλλόγου για αναβολή και όχι ακύρωση της αναμέτρησης, η Πάρμα θα είχε τιμωρηθεί και ενδεχομένως να έμενε εκτός Serie A.

Σχόλια