Αθλητισμός

Κανονικά στις 5/3 το Ξάνθη-ΟΦΗ

Οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν κανονικά τις ημερομηνίες που έχουν οριστεί. Αυτό προκύπτει από τη συνομιλία Κοντονή - Μπέλου - Γαβριηλίδη.

Η απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ήταν να μη γίνει αγωνιστική στη Superleague. Δεν είχε διευκρινιστεί τι θα γίνει με τα παιχνίδια του Κυπέλλου που έχουν ήδη οριστεί. Αναφερόμαστε στις αναμετρήσεις της 2η αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης με τον Κοντονή και τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), Ζήση Μπέλλο, δόθηκε το ''πράσινο φως'' για να γίνουν τα ματς.

Δηλαδή το Πανιώνιος - Ηρακλής (Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, 19.00), το Απόλλων Σμύρνης - Χανιά (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, 16.00) και το Ξάνθη - ΟΦΗ (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, 19.30) θα διεξαχθούν κανονικά.

Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός είναι ακόμη στον ''αέρα'', μια και καταστήθηκε σαφές από τους αρμοδίους φορείς να μην οριστεί το παιχνίδι την προσεχή εβδομάδα, λόγω της τεταμένης κατάστασης που εξακολουθεί να υπάρχει.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Σχόλια