Αθλητισμός

Κρατούνται δύο, αναζητούνται περισσότεροι

Οι έρευνες της αστυνομίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές. Από τα άτομα που προσήχθησαν, δύο κρατούνται και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις.

Ο πρώτος κατηγορείται για πλημμέλημα, καθώς οι κάμερες τον κατέγραψαν να συμμετέχει στα επεισόδια εντός του γηπέδου κρατώντας αλυσίδα.

Ο δεύτερος κατηγορείται για κακούργημα, καθώς μπήκε στο γήπεδο και εκτόξευσε αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Η διαφορά είναι ότι φορούσε μάσκα και επομένως θα διωχθεί βάσει του κουκουλονόμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αναγνωριστεί για συμμετοχή σε επεισόδια και στο παρελθόν.

Σχηματίζεται συμπληρωματική αναφορά, που θα δοθεί στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος και θα προχωρήσει στις σχετική άσκηση διώξεων.

Επίσης, οι αρχές αναμένουν το υλικό του συνδρομητικού καναλιού της NOVA, καθώς και την εργαστηριακή ολοκλήρωση του υλικού, που έχουν από τους αστυνομικούς της ασφάλειας, από φορητές κάμερες με στόχο να προκύψει ο εντοπισμός και άλλων δραστών.

Σχόλια