default-image

Σέρχιο Ράμος:"Είναι μια... γεμάτη χρονιά"

Αθλητισμός
Σέρχιο Ράμος:"Είναι μια... γεμάτη χρονιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την πορεία της εθνικής Ισπανίας, το μέλλον της στο παγκόσμιο στερέωμα και τον τωρινό του προπονητή στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότ, μίλησε ο Σέρχιο Ράμος στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

«Ήταν μια πολύ έντονη χρονιά, γεμάτη από πολύ εξαντλητικά παιχνίδια, και ίσως δεν ήμασταν και στην καλύτερη δυνατή φόρμα, όταν φτάσαμε στη Βραζιλία για το παγκόσμιο κύπελλο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στόπερ της «βασίλισσας της Ευρώπης» για να προσθέσει: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και αργά ή γρήγορα, θα έφτανε η μέρα που θα χάναμε. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο μέλλον, για να κτίσουμε μια νέα ομάδα παικτών που θα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει πράγματα».

Ο 28χρονος αμυντικός των Μαδριλένων δεν παρέλειψε να εκθειάσει και την δουλειά του προπονητή του Κάρλος Αντσελότι λέγοντας: «Συμπεριφέρεται ως παίκτης της ομάδας, ξέρει τα πάντα για τους παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό και κατανοεί τα προβλήματα που μπορεί να έχουν. Είναι ένας προπονητής που θα σε πάρει στην άκρη να σου μιλήσει για το τι θέλει από σένα και θα κάνει τα πάντα για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή προσαρμογή σου, τόσο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News