Αθλητισμός

Ρομπέρτο: Οι δυο πρόεδροι έχουν μεγάλο μίσος

 Δηλώσεις σε ισπανικό ΜΜΕ έκανε ο Ρομπέρτο του Ολυμπιακού και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρτο στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser":

Για τα επεισόδια στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Είναι κάτι σύνηθες λόγω του ότι τόσο καιρό επιτρέπονται στα γήπεδα τα πάντα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι και μέσα σε αυτά είναι και η βία. Είναι συνηθισμένοι να κάνουν τα πάντα για να νικήσουν, κάνοντας χρήση βίας και εκφοβισμού. Έτσι πριν το παιχνίδι μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο για να επιτεθούν στην προπονητή μας και τους παίκτες. Μας απείλησαν. Δυστυχώς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Είναι κρίμα που πρέπει να το βιώνουμε. Είναι κρίμα διότι αυτά τα πράγματα δεν θα πρέπει να γίνονται".

Για το αν τραυματίστηκε: "Ήμουν ας το πούμε από τους τυχερούς γιατί δεν ήμουν εκεί. Αλλά μπήκαν οπαδοί με ξύλα, πέτρες, ρόπαλα, αλυσίδες, μάσκες και κουκούλες για να μην τους αναγνωρίζουν. Ήταν δύσκολες στιγμές. Θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε".

Για το επεισόδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο: "Ένας συμπαίκτης μου τραυματίστηκε και έχει σημάδι στο μπράτσο του. Γι' αυτά έγινε χθες η συνεδρίαση στη Σούπερ Λίγκα. Οι δύο πρόεδροι έχουν μεγάλο μίσος, όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά και για άλλα ζητήματα, και φαίνεται ότι έγινε, ό,τι σχολιάζεται πως έγινε. Και εμάς μας εξέπληξε. Στην πραγματικότητα η συνεδρίαση έγινε για να λυθεί το πρόβλημα και φαίνεται ότι μεγάλωσε πιο πολύ. Φαίνεται ότι μπήκαν και άλλα άτομα στην συνεδρίαση και αυτό προκάλεσε αυτή την κατάσταση, απ' όσο ξέρω από τα λίγα που μου μετέφεραν σήμερα το πρωί".

Για την αναστολή του πρωταθλήματος: "Είναι κρίμα να μας σταματούν, εν μέσω και των ευρωπαϊκών αγώνων μας, αλλά προφανώς είναι ένα μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση για να περιορίσει την βία στο ποδόσφαιρο, αν και νομίζω ότι αυτό έρχεται αργά. Δεν πρέπει να αντιδρούμε σε ένα πρόβλημα, αλλά να το προλαβαίνουμε. Οι παίκτες θα θέλαμε να συνεχίζονται τα πρωταθλήματα αλλά προφανώς πρέπει να λαμβάνονται μέτρα".

Σχόλια