default-image

Διατεθειμένη να δεσμευτεί η Superleague

Ποδόσφαιρο
Διατεθειμένη να δεσμευτεί η Superleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας θα καθοριστεί η στάση της διοργανώτριας αρχής ενόψει της νέας συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Superleague έχει την πρόθεση να αναλάβει δεσμεύσεις, ακόμα και γραπτές, ότι πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος όλα τα γήπεδα θα μπορούν να εφαρμόζουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο και όλοι οι σύνδεσμοι θα έχουν δώσει τη θέση τους σε λέσχες φιλάθλων.

Το τελευταίο είναι κάτι που προβληματίζει τις ΠΑΕ καθώς δεν μιλάμε απλά για μία αλλαγή ονομασίας. Οι λέσχες, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, θα λειτουργούν μόνο με υπογραφή και σφραγίδα της ΠΑΕ με ότι αυτό συνεπάγεται για... ανδραγαθήματα των μελών τους.

Σ' αυτό που η Λίγκα μπορεί να δεσμευτεί ότι θα αρχίσει άμεσα είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων όσων αγοράζουν εισιτήρια και φυσικά η συμφωνία στην απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών κάτι που άλλωστε λίγο έως πολύ ισχύει και σήμερα.

Όπως και να έχει πάντως, η Λίγκα φαίνεται ότι πήρε το μήνυμα από την Πολιτεία και εμφανίζεται διατεθειμένη τουλάχιστον να δεσμευτεί. Τα υπόλοιπα επί του πρακτέου...

ΠΗΓΗ: Contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News