Αθλητισμός

Έγινε η συνάντηση Τσίπρα-Κοντονή για το «λουκέτο»

Συνομιλία για τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες και το ενδεχόμενο αναβολής των πρωταθλημάτων είχαν πριν από λίγο οι Αλέξης Τσίπρας και Σταύρος Κοντονής, στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα γεγονότα και του εξέφρασε τις θέσεις του και τις αποφάσεις του για τη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προγραμματισμένο ραντεβού των δυο ανδρών για τις 14:40 δεν θα γίνει, από τη στιγμή που τα είπαν, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής ομάδας και ο πρωθυπουργός συμφώνησε με αυτά που άκουσε από τον Επτανήσιο πολιτικό.

Αυτή την ώρα, ο κ. Κοντονής δέχεται στο γραφείο του τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της Super League και αυτόν της Football League, για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις της Πολιτείας και τα μέτρα που θα παρθούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μέτρα σκληρά και αυστηρά. Αν οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου τα ακολουθήσουν, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την κάθαρση. Αν όχι, τότε πάμε σε λουκέτο μέχρι νεωτέρας! Εν αναμονή, λοιπόν…

Σχόλια