default-image

Μήνυση Αλαφούζου σε Μαρινάκη

Ποδόσφαιρο
Μήνυση Αλαφούζου σε Μαρινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος ολοκλήρωσε την κατάθεση μηνύσεων προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα έγιναν στη διάρκεια του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ενώ μηνύσεις υποβλήθηκαν και από τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμέσως μετά το τέλος του επεισοδιακού ΔΣ στη Σούπερ Λίγκα, βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου κινήθηκαν νομικά εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ενός άνδρα από την προσωπική του ασφάλεια, που χτύπησε σύμφωνα με μαρτυρίες τον κ. Κωνσταντίνου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ολοκλήρωσαν την κατάθεση μηνύσεων προς τον κ. Μαρινάκη και τον άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας, ο οποίος μάλιστα φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία να έχει συμμετάσχει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις που αφορούν θέματα ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, κατέθεσε μήνυση μόνο σε βάρος του κ. Μαρινάκη για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση διότι ανέφερε ψευδώς και εις γνώση της αναλήθειας γεγονός που θίγει την τιμή και την υπόληψη του προέδρου και συγκεκριμένα ότι οργάνωσε την σε βάρος του κ. Μαρινάκη επίθεση στο ντέρμπι.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατέθεσε μήνυση και στους δύο επιθυμώντας για τον πρώτο την ποινική του δίωξη για το αδίκημα της εξύβρισης, της απειλής και της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και στον δεύτερο για τα αδικήματα της εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News