default-image

"Κλεισμένος" από Λίβερπουλ ο Ίνγκς

Αθλητισμός
"Κλεισμένος" από Λίβερπουλ ο Ίνγκς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται από την νέα αγωνιστική σεζόν ο Ντάνι Ινγκς σύμφωνα με τη Mirror. Ο 23χρονος επιθετικός της Μπέρνλι απέρριψε την πολύ καλή οικονομικά πρόταση της Σοσιεδάδ, παρότι ο τεχνικός των Βάσκων, Ντέιβιντ Μόγες επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του.

Μάλιστα ο Ινγκς ταξίδεψε μέχρι την Ισπανία αυτό το μήνα για να έχει απευθείας συνομιλίες με τους ανθρώπους των Βάσκων, ενώ ενδιαφέρον είχαν δείξει και οι Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Ο Μπρένταν Ρότζερς προσπάθησε να εντάξει το νεαρό στράικερ που φέτος έχει σημειώσει 9 γκολ σε 23 συμμετοχές του με την Μπέρνλι στην Premier League, στο ρόστερ της Λίβερπουλ από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, η Μπέρνλι δεν ενέδωσε στις πιέσεις των «κόκκινων» στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Πάντως αυτή του η απόφαση ευνοεί και την ομάδα του την Μπέρνλι, αφού η Λίβερπουλ θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 8,2 εκατομμύρια ευρώ για να μείνει ελεύθερος, ενώ αν έπαιρνε την απόφαση να μεταναστεύσει, οι «κλάρετς» θα αποκόμιζαν μόλις 400.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News