default-image

Η ΑΕΚ 2-1 την Παναχαϊκή στο ντέρμπι κορυφής

Ποδόσφαιρο
Η ΑΕΚ 2-1 την Παναχαϊκή στο ντέρμπι κορυφής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, εντούτοις καθάρισε με 2-1 το ντέρμπι κορυφής  με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ και ανέβασε την διαφορά της από την δεύτερη θέση στο +9.

Ο Πλατέλλας έδιωξε με ωραίο σουτ στο 35' το άγχος από τα πόδια της ομάδας του Δέλλα, που στάθηκε τυχερή στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Καλύτερη εικόνα για τους κιτρινόμαυρους στο δεύτερο 45λεπτο.

Η Παναχαϊκή μπορεί να έμεινε ζωντανή παρά τις φάσεις που δέχθηκε -ανάμεσά τους και δοκάρι από τον Γιόχανσον- όμως όλα τελείωσαν στο 86', όταν ο Μάνταλος τελείωσε με πλασέ το παιχνίδι. Το παιχνίδι έκλεισε με τους Πατρινούς να πετυχαίνουν το γκολ που άξιζαν, έπειτα από τραγικό λάθος του Ανέστη και πλασέ του Κυβελίδη (90+2').

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89' Τζανετόπουλος), Πλατέλλας (85' Ρόβας), Μάνταλος, Μπραμπόσα (81' Ζόριτς), Αραβίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (57' Μπαλού), Άλμπι, Κάργας, Μπουντόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκαντιαγκά, Στεργίδης, Κορέτας (30' Ντα Κόστα, 66' λ.τ. Μαρουκάκης), Κοντοχρήστος, Κυβελίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News