default-image

Απίστευτοι διάλογοι και σκηνές ροκ στη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Απίστευτοι διάλογοι και σκηνές ροκ στη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάχαλο άνευ προηγουμένου στο Δ.Σ. της Super League με απίστευτες εκφράσεις και ευθείες απειλές από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους παρευρισκόμενους στο Δ.Σ. της Super League, πέραν από την επίθεση μπράβου στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου υπήρξε και ευθεία απειλή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζο. «Του χρόνου θα έρθω εγώ ο ίδιος και θα σε γαμ… στη Λεωφόρο», ήταν η ατάκα που φέρεται να είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το σκηνικό Φαρ Ουέστ στο διοικητικό συμβούλιο της Super League ξεκίνησε απρόσμενα. Από μια ατάκα του Νίκου Μαχλά. Ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ στο Δ.Σ. απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και του είπε σε έντονο ύφος: «Κάνουμε μια προσπάθεια στον ΟΦΗ και εσείς κύριε Αλαφούζο δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Κακώς ήρθατε στο Ηράκλειο και δυναμιτίσατε την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Σας το είχε πει και η Αστυνομία». Προτού καν προλάβει να μιλήσει ο Αλαφούζος, πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και έκανε ευθεία προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Τριφυλλιού.

«Ήρθα στη Λεωφόρο και ενώ το γνώριζες με άφησες απροστάτευτο χωρίς αστυνομία για να με σκοτώσουν. Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Εδώ δεν κάνατε τίποτα για το πανό. Πώς αφήσατε και πέρασε τέτοιο πανό;», είπε ο Μαρινάκης αναψοκοκκινισμένος και σύμφωνα με τους παρευρισκόμενος στα πρόθυρα… εγκεφαλικού. «Πήγα μέχρι και στην Εισαγγελία ο ίδιος για να υπάρχουν εισαγγελείς στο γήπεδο και να ληφθούν όλα τα μέτρα. Είναι ντροπή σου να τα λες αυτά εσύ», απάντησε ο Αλαφούζος που κάθονταν στην άλλη πλευρά του τραπεζιού.

«Κινδύνευσε όλη η ομάδα και εσύ δεν είπες ούτε μια συγνώμη. Του χρόνου θα έρθω εγώ ο ίδιος και θα σε γαμ… στη Λεωφόρο. Να το ξέρεις», ήταν η ατάκα του Μαρινάκη που ήταν πια εκτός εαυτού και συνέχισε το υβρεολόγιο. «Τελείωσες; Πάρε και καμιά ανάσα γιατί είσαι και χοντρός», του είπε ο Αλαφούζος. Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε το γεμάτο με νερό ποτήρι που είχε μπροστά του και πέταξε το περιεχόμενό του πάνω στον Αλαφούζο.

Εκείνη τη στιγμή ο Βασίλης Κωνσταντίνου έβρισε τον Μαρινάκη και κουβέντα στην κουβέντα ένας από τους άνδρες ασφαλείας του προέδρου του Ολυμπιακού που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα (σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις τον αριθμό όσοι τον συνόδευσαν στο κτίριο της Λίγκας) μπήκε και έριξε κροσέ στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ο Κωνταντίνου έπεσε από την καρέκλα του με τον Στράτο Σωπήλη να προλαβαίνει και να τον συγκρατεί προτού χτυπήσει το κεφάλι του στο γραφείο πίσω.

Με το άνευ προηγουμένου μπάχαλο ο αμέτοχος έως τότε πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος διέκοψε τη συνεδρίαση.

Τι διαρρέει από τον Ολυμπιακό

Οι παραπάνω ατάκες είναι όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του SDNA από το Δ.Σ. της Λίγκας. Παράλληλα, για τα όσα συνέβησαν εκεί οι πληροφορίες και όσα διαρρέουν σε πρώτη φάση από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναφέρουν ότι στο ΔΣ της Λίγκας όλα ξεκίνησαν σε ήπιο κλίμα και μάλιστα ακόμα και οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων συμφώνησαν σε πολύ σοβαρά ζητήματα όπως ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα του χρόνου με τον κ. Μελισσανίδη να συμμετέχει σε ΟΠΑΠ και ΑΕΚ ταυτόχρονα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο Ολυμπιακός μέσω του προέδρου του κ. Μαρινάκη τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει σε μία κοινή σύμβαση αν δεν ξεκαθαριστεί το ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού ο πρώτος που συμφώνησε ήταν ο κ. Αλαφούζος.

Προς το τέλος της συνεδρίασης υπήρξε μεγάλη όξυνση ανάμεσα σε Μαχλά και Αλαφούζο. Με τον Αλαφούζο να λέει: «Εμείς πληρώνουμε, πληρώστε και εσείς». Ο Μαχλάς φώναξε «πληρώστε και εσείς», ενώ επανέφερε το θέμα της φορολογίας των εισιτηρίων.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην κτηνωδία της Λεωφόρου τονίζοντας βήμα-βήμα ό,τι συνέβη και πως του κάνει εντύπωση ότι δεν αποτελεί το πρώτο θέμα της συνεδρίασης!

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο είπε: «Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια. Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο»;

Εκείνη την ώρα παρενέβη και ο Νίκος Μαχλάς και είπε: «Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News