default-image

Έδωσε μεγάλη μάχη και ελπίζει…

Αθλητισμός
Έδωσε μεγάλη μάχη και ελπίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία της ΠΑΕ ΟΦΗ στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική, καθώς υπήρχε η απαραίτητη μαχητικότητα διεκδικώντας το δίκαιο.

Ο πρόεδρος, Νίκος Μαχλάς και ο νομικός, Μανόλης Φωτάκης εκπροσώπησαν την ομάδα του Ηρακλείου, αναπτύσσοντας όλα τα θέματα.

Αρχικά υπήρξε ένταση του πρώτου με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, όταν ο τελευταίος ήταν ξανά επιθετικός για τον ΟΦΗ, αναφερόμενος ξανά στα οικονομικά και έβαλε «μπροστά» τους Ταυλαρίδη και Μπούρμπο.

Αυτό έφερε την «έκρηξη» του Νίκου Μαχλά. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Ο Ταυλαρίδης έχει σχεδόν εξοφληθεί. Είναι ντροπή», είπε σε πολύ έντονο ύφος.

Το θέμα που αφορούσε τον ΟΦΗ για το -4 και τον μη ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ακολούθησε η ένταση των δύο «αιωνίων».

Η πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου, αποκάλυψε πλήρως την δράση του νομικού της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Οικονομάκη στο παρασκήνιο. Παρουσίασε το έγγραφο, που έστειλε ο τελευταίος στην ΕΠΟ σύμφωνα με το οποίο, την απόφαση για την αφαίρεση βαθμών στον ΟΦΗ, είχε πάρει ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος το αρνήθηκε ενώπιον όλων των υπόλοιπων μελών. Το «στρίμωγμα» που υπήρχε ήταν ολοφάνερο, ενώ οι Κρητικοί με σχετική αίτηση ζήτησαν άμεση ψηφοφορία, ζητώντας την επιστροφή των βαθμών και άμεσο ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, τη στιγμή που οι Ισπανοί Λόπεθ έχουν πληρωθεί.

Το θέμα, θα ξεκαθαρίσει στην συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι «γεννήθηκε» ελπίδα για τον ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News