Αθλητισμός

"Επεισόδια" στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας

Ένας πραγματικός… χαμός επικράτησε στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, που αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από την συζήτηση για τον ΟΦΗ και τις συμβάσεις με Forthnet και ΟΠΑΠ, υπήρχε η ταυτόχρονη παρουσία Αλαφούζου και Μαρινάκη δύο μόλις μέρες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω, υπήρχε μεγάλη ένταση και λίγο αργότερα αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς εκνευρισμένος. Τον ακολούθησαν στιγμές αργότερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων» μετέτρεψαν σε... πόλεμο την συνεδρίαση ενώ κατά την διάρκεια της μεγάλης έντασης εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια!

Το σκηνικό θύμιζε… κόλαση από το ξεκίνημα, αφού ακούγονταν ξεκάθαρα φωνές, ουρλιαχτά, χτυπήματα στο τραπέζι και έντονες λογομαχίες που έδειχναν από την αρχή ότι το κλίμα μέσα ήταν… πολεμικό. Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά, Αγραφιώτη, ενώ η τετράδα του Παναθηναϊκού αποτελούνταν από τους κυρίους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την διαδικασία αποχώρησε την ώρα της μεγάλης έντασης ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπούνταν από τους κυρίους Αγγελίδη, Μπίρδα και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία… ειρηνευτική δύναμη ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Το Δ.Σ. προς το παρόν έχει διακοπεί και οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποχώρησαν από την αίθουσα με εμφανή στα πρόσωπα τους τα σημάδια της έντασης…

Σχόλια