default-image

Ήττα μαχαιριά για Εργοτέλη από Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ήττα μαχαιριά για Εργοτέλη από Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και από το 16ο λεπτό όχι μόνο ήταν μπροστά στο σκορ αλλά έπαιζε και με παίκτη παραπάνω, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το αποψινό ματς με τον Ατρόμητο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 στο "Γεντί Κουλέ".

Μια ήττα μαχαιριά για τους "κιτρινόμαυρους" καθώς δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα να έχουν απομακρυνθεί και το μέλλον δεν είναι αισιόδοξο...

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Εργοτέλη. Στο 16' από λάθος του Κούρου, ο Σολάρι βγήκε τετ α τετ και ο Λαζαρίδης υποχρεώθηκε να τον ανακόψει αντικανονικά. Ο διαιτητής Κομίνης έδωσε πολύ σωστά πέναλτι και αποβολή του αμυντικού του Ατρομήτου. Ο Σολάρι ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-0.

Αντί όμως το γκολ αυτό να δώσει αέρα στον Εργοτέλης, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έπαιζε καλύτερα και στο 31', η άμυνα των γηπεδούχων κοιμήθηκε και από ωραία σέντρα του Κατσουράνη, ο Ναπολεόνι με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο β' ημίχρονο, αν και ο Εργοτέλης ήταν με παίκτη παραπάνω, αυτό δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 77' τελικά έχασε και αυτός παίκτη, με τον Μπόε Καν να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μαρσελίνιο.

Στο 82' ο Χαλκιαδάκης είχε καλή ευκαιρία, με το σουτ μέσα από την περιοχή να καταλήγει άουτ αλλά στο 86' με ομαδική ενέργεια και άπιαστο σουτ του Μαρσελίνιο, ο Ατρόμητος έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ματζουράκης): Σαράνοφ, Λουβιόν, Γκοργκς, Λυκογιάννης, Μποέ, Κοζορώνης (62' Χαλκιαδάκης), Γιουσούφ, Ουλά, Σολάρι (81' Τζίλας), Ολαϊτάν (69' Καλέ), Ρέντζας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν. Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Δημούτσος, Κατσουράνης, Αγκουαζί (75' Κοντοές), Ούμπιδες, Καράσκο (62' Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News